Text and video testimonials from all over the world.

VAD KLIENTER SÄGER

What clients say / Was Klienten berichten

"Alexander Herold jag vet att du levererar precis det du säger "den bästa versionen av sig själv" till dina medmänniskor. Med din potential plockar du verkligen fram det bästa hos dina medmänniskor. Med din holistiska syn, och förmåga att bryta mönster så är ingen utmaning för stor. Jag kan varmt rekommendera dig som coach."

Petra Mårtensson


"Som många andra går jag igenom perioder av stress, man kan känna sig övermäktigad av alla krav, alla möjligheter, alla förpliktelser, Alexander föreslog en hypnos session och jag antog hans erbjudande. Det var en kraftfull upplevelse då jag insåg att mycket av min stress inte satt i de faktiska händelserna idag utan han guidade mig igenom möten från olika delar av mitt liv som jag såg skapat stressen jag kände idag. När jag fick möte den, förstå den och acceptera den, så släppte mycket av stressen - självklart försvann inte situationen för det, men mina negativa känslor till den situationen minskade kraftigt vilket gav mig klarsyntheten att se nya möjligheter och vägar som gjorde att jag kunde hantera de krav, möjligheter och förpliktelser jag hade (och släppa flera!). Tack igen för en kraftfull upplevelse Alexander!"

Daniel Wood, Entreprenör och Investerare


"Alexander helped me get rid of my full-time smoking since about 12 years back with hypnotherapy. With his professionalism and great understanding, he helped me to take the control back from the cigarettes. It was my first time trying hypnotherapy and Alexander walked me through every step prior to the sessions, ensuring me that I would be fully conscious during the whole time, and that we would be working in an extremely relaxed state of mind. I felt that I could be completely open and honest with him without any judgments. Thanks to him, I took the brave step of leaving the old me behind and I quit smoking over the course of two sessions, after 12 years! I really enjoyed working with Alexander and absolutely recommend you having a chat with him if you’re looking to get rid of a bad habit, phobias or just finding your way in life."

Liona

”Efter att jag nästan gett upp hoppet om att jag ska klara av att sluta röka så kom jag i kontakt med Alexander. Det hände något redan under första samtalet med Alexander. Hoppet om att det är möjligt att äntligen bli icke rökare, kom tillbaka.

Redan efter första sessionen av hypnoterapi kände jag att det är så enkelt att låta bli cigaretter. Något som var omöjligt för mig var nu plötsligt så enkelt och självklart. Det kändes underbart och riktigt glädjande. Längtade till den andra sessionen. Ganska skön känsla att sitta där, helt avslappnad i både kropp och tankar. Känns som att det ger även andra positiva effekter , inte bara hjälp att sluta röka. Det som förvånade mig mycket är att det finns inga abstinens besvär. Jag måste erkänna att jag var lite skeptiskt när jag först hörde det. Jag tänkte att abstinensbesvär hör väl till när man ska sluta röka. Men inte efter hypnoterapi.  Det är så himla underbart att känna den här friheten från nikotinberoende. Kan verkligen rekommendera hypnoterapi hos Alexander till alla som vill sluta röka”.

Sabina Music


"I Shamsher Sagoo, truly testify the 2 sessions I had with Alexander were exceptionally successful and Brilliant. I was able to address my Childhood trauma which I have lived with since the age off 5. I have managed to get the inner strength which was lacking for me to live a life in full and without being selfish and putting myself first.I have been bullied, singled out and lacking  the true love I wanted from my father.Through the sessions I have been able to forgive my father and MOVE on with my life.

I'm so grateful to Alexander for getting me out of the lost state of mind body and Spirit. Thank you and God Bless you."

Shamsher Sagoo


"Jag har provat på det mesta från läkare, psykologer och även medium, men tyvärr utan resultat. Med Alexanders hjälp löste jag roten till problemen på endast två tillfällen. Hypnosen har löst känslor och jag har fått ett helt nytt tänk kring det mesta. Är både förvånad, tacksam och nöjd. Kan varmt rekommendera Alexander om man vill ha effektiv hjälp att gå ned på djupet av problemet."

Veronica

"Led av grav social fobi och har isolerat mig i 5 år, i mitt hem. andas nu med hela kroppen, nåt jag inte heller gjort på flera år och Det är tyst i mitt huvud. Jag är mycket lugnare med nästan ingen ångest alls och redan samma dag utmanade jag mig själv och åkte till köp centrum och satt still mitt bland allt folk utan att det berörde mig. Varje dag har jag gjort något och idag är det dag 4 dagen sen hypnosen och jag har hälsat på Min syster som jag heller inte varit hos på fem år. Jag upplever mig själv i balans och att vara ute är riktigt underbart! Min ångest är i princip borta och Alexander gav mig livet tillbaka"

Pernilla


"Jag fick äran att prova en Hypnossession med Alexander för en vecka sedan. Jag hade formulerat ett problem som hindrade mig i min personliga utveckling, som jag därför ville gå till roten med. Trots att sessionen ägde rum på distans, lyckades Alexander få mig att slappna av så djupt att jag kunde göra jobbet som krävdes i en situation från det förflutna. Jag kände mig totalt avslappnad och komfortabel med Alexanders guidning och tycker att han med små medel, kan åstadkomma förändringar på djupet. Jag kan varmt rekommendera Alexander som coach och hypnoterapeut. Han har flera NLP utbildningar för att kunna jämföra och bilda sina egna uppfattningar. Han skapar trygghet och inger förtroende."

Annika


"Alex created a safe space in his hypnosis session, I'm able to go back in time and I able to forgive my parent, then I'm able to open my heart to receive love and give love back to my parent, Alex is good in what he doing, if you need to free yourself, Alex can help you."

Jang Pimvisat, Love & Tantric Relationship Coach International Speaker

"Här får du lite respons från mig angående två sessioner med dig.

Det du kunde hjälpa mig med känns som att det har sjunkit in i mitt undermedvetna. Den oroande klumpen som jag har haft i mellangärdet har släppt. Mina tankar känns lättare och det jag vill tro känns nu sant. Jag känner verkligen att jag är älskad och önskad av mina föräldrar men de har inte haft förmågan att visa mig det på ett kärleksfullt sätt. Jag förlåter mig själv för att jag har lagrat en massa undantryckta negativa känslor men jag var rädd och vågade inte då och nu får jag göra det på mitt sätt utan deras närvaro. Det är framförallt inte mitt fel att det blivit så. Jag har fortfarande alldeles för spända mag och ryggmuskler men det kanske kan lätta mer

med tiden. Min självkänsla känns bättre och jag jobbar med att bekräfta mig positivt dagligen."

Birgitta


"Jag vill varmt rekommendera Alexander för sina unika kunskaper och förmågor inom hypnoterapi och coaching. Alexander har bla hjälpt mig lösa upp gamla undermedvetna minnen som omedvetet påverkat mitt liv. Genom att lösa upp dessa minnen, har mitt liv påverkats mycket positivt. Tack Alexander!"

Claes-Göran Hammer, Executive coach


"Jag kan rekommendera hypnoterapi, då det genom ens undermedvetna tar fram händelser tidigare i livet som Alexander hjälper en att förändra synsättet på som bromsar/hindrar en från att komma runt ett problem. Det jag gillar mest är svaren på frågorna kommer ifrån en själv i ett medvetet och avslappnat tillstånd. Tack Alexander!"

Thomas Holén, Project Manager

"Alexander har med sin unika förmåga fått mig att prova på Hypnoterapi, något som jag aldrig ens haft en tanke på att prova. Det var en fantastisk upplevelse och omtumlande. Jag ger mina varmaste rekommendationer och hoppas att många prövar hans metod och behandlingar. Att stärka sin tro på sig själv, eliminera tvivel och rädslor kring utmaningar är en mycket bra investering i sig själv. Det tycker jag alla människor är värda!"

Therése Wåglund-Rytter


"Efter sessionen har jag känt mig piggare, gladare, lugnare, stabilare och mer avskalad på något sätt. Känner mig mer som jag och känner mig inte lika rädd för saker längre. Jag har fått ett bättre självförtroende och en bättre självkänsla och bryr mig lika mycket om vad folk tycker om mig på samma sätt som tidigare då jag brydde mig väldigt mycket om det och gjorde saker för att bli omtyckt och vara till lags. Känner mer att andra får väl tycka som de vill då. Det känns väldigt skönt och nu upplever jag mitt sanna jag. Jag grubblar inte och ältar på samma sätt som tidigare och upplever att tjattrandet i mitt huvud som också hackat och tryckt ner mig, den rösten har tystnat. Jag har alltid haft en slags ensamhetskänsla inom mig trots att jag haft människor omkring mig men i dag märkte jag att det har försvunnit och det kändes så bra. Jag är oerhört tacksam för den här behandlingen som jag fick och jag vill varmt rekommendera den till andra människor. Jag har provat många olika terapiformer och även hypnosterapi samt andra alternativa metoder men det här var den i särklass bästa och som har gett mig väldigt mycket bara de här dagarna som gått sedan sessionen. Jag ser fram emot hur det kommer bli de närmaste dagarna och om det kommer bli någon förändring som jag kommer märka i andra situationer. Vill säga till andra som har någon form av bekymmer som man lider av att inte tveka att ta kontakt med Alexander och att bli hjälpt. Alexander är oerhört professionell och vet vad han håller på med och det är så häftig upplevelse att bli guidad av honom. Tusen tack."

Susanne


"Jag har fått hypnosterapi av Alexander i syfte att släppa blockering som jag har efter att jag hade formulerat ett problem som sträcker sig långt tillbaka. Jag blev överväldigad av resultatet jag fick redan efter den första sessionen som hölls på distans. Alexander inger förtroende och den avslappning som jag fick resulterade i en fantastisk känsla som dröjde sig kvar flera dagar. Jag ser fram emot fortsatta sessioner och jag är så tacksam att jag får möjlighet att bli coachad av Alexander. Alexander som  är coach och hypnoterapeut har lång erfarenhet vilket gör att man känner tillit och förtroende för honom. Jag rekommenderar honom varmt."

Anette


"En session med Alexander och min fobi är väck. Det låter helt oroligt men jag lovar, det är sant! Min fobi för spindlar har präglat mig hela livet och nu är jag inte rädd längre. Helt otroligt! Vill också ge Alexander en STOR eloge för sitt bemötande mot mig innan sessionen, jag ville avbryta pga av ångest men tack vare sitt professionella bemötande så kunde han få mig lugn och trygg. Det var en upplevelse som inte går att beskriva, den måste upplevas! Med jag lovar er, ni kommer inte att ångra er. Stort tack Alexander för din hjälp från mig och min son (han är så fascinerad över detta och sååå stolt över sin mamma). Tack"

Ronja Johansson

"Efter flera års personlig utveckling, tog jag hjälp av Alexander för att lösa problem som jag inte var medveten om. Efter 3 hypnos sessioner fick jag tydliga resultat på alla plan. Fysiska värk och låsningar som har släppt några dagar efter,en förändrat/förbättrad kropps känsla och självbild/självkänsla. Känner mig piggare,gladare och har lättare att ta mig an livets utmaningar. På en annan plan så har jag en ändrad förhållningssätt till situationer där jag skulle känna mig mindre värt eller ta på offer koftan. Enkelt sagt: livet känns lättare och roligare! Tack,Alexander"

Monica Bot. NLP Coach


"Tack Alexander

Jag har lagt mig utan ångerst sen i fredes och vaknat utan ångerst, åkt bil till affären flera gånger och kan jag se ut, utan att behöva distrahera min ångerst med att städa golvet i bilen under färden,

Den svåraste ångersten som suttit i bröstet/lungorna, har flyttat ner till magen, vilket är en stor lättnad

Jag har välldigt mycket i mitt bagage, som behöver lösas upp, men detta var absolut en början, och jag kommer boka in fler tider framöver

Så tack igen Alexander "

Sandra


"Hej, jag har fått en session med Alexander Herold

för fobi och dåligt självförtroende. Det var fantastiskt att få hjälp att hitta min inre styrka och säkerhet på så kort tid så jag trivs med mig själv bättre idag. En händelse på sjukhus när jag var liten har påverkat hela mitt liv utan att jag har vetat om det. Jag tänker boka in fler sessioner för jag märker hur snabbt det ger resultat och att det inte var svårt att bli hjälpt . Har ju faktiskt provat tre olika typer av hypnos terapi på annat håll tidigare men det har inte hjälpt. Så mycket tacksam för denna metod."

Karin


"29/3 2021 a day to remember

Idag har jag fått hypnos för min ormfobi, som har funnits så länge jag kan minnas och trodde aldrig någonsin jag skulle skriva detta inlägg.. ormfobin har verkligen begränsat mig och jag vill ta kontrollen på mitt liv och utvecklas mer, detta var ett sätt i rätt riktning.

Så Alexander körde EN hypnos session (wow behövdes bara en) via zoom jag låg hemma i min trygga soffa medans han via sin plats guidade mig till mitt inre för få bukt på var i mitt liv min ormfobi skapades, för fobier är inget man föds med.

Efter närmare en timme så vaknade jag upp så lugn och harmonisk märkligt jag var vid medvetande hela tiden under session och kan minnas vad vi pratat om.

De avslutades med att ha visade bilder på diverse ormar på slutet och de berörde mig inte alls mot tidigare då jag varken kunnat se på bild film, leksakormar ännu mindre i verkligheten.

Så nu i dagarna har jag promenerat i skogen utan att va livrädd för varje steg jag tar då bara vetskapen av ormar finns i skogen gjort mig livrädd gråtfärdig och chockad tidigare.

Har även sett på national geographic

Tänk att få plocka svamp eller bara gå ner själv till stranden, ett stenkast ifrån min systers sommarhus

Inom snar framtid så kanske jag håller i en sådan, eller så struntar vi i det och nöjer mig med att bara låtar dem va.

Har ni en fobi så är det verkligen på tiden att bli av med den för den begränsar dig och dags ta kontrollen över ditt liv.

Tack Alexander Herold

jag kommer boka in fler sessions framöver"

Meénakshi

"Det finns ingen som Alexander! Fantastisk hypnoterapi och underbar coaching.

Han levererar!

Jag rekommenderar Alexander det fullaste och ger högsta betyg och expertis"

Anna


"Jag kan verkligen rekommendera hypnoterapi hos Alexander. Det var som att genomgå flera års terapi på 90 minuter.

Jag hittade minnen hos mig själv som har haft stor påverkan på mig som person och min självkänsla som jag hade förträngt och på så sätt kunde jag bearbeta dem om lämna dem bakom mig.

Det var en häftig och befriande upplevelse!"

Josephine


"Hypnoterapi med Alexander och jag kan bara säga WOW!

Det var det häftigaste jag varit med om och känslan efteråt kändes som om jag svävade och att jag skulle kunna springa maraton .

Energin bara bubblade och det tog ett bra tag innan jag tänkte att vad var det som hände.

Kan även tillägga att jag inte lagt i en prilla sedan kl10,00 igår torsdag och nu är det fredan kl05,30 och fortfarande ingen prilla men det var inte för att jag skulle sluta snusa som vi gjorde detta så det blev en bonus för min del .

Tack, Alexander och ni som tvekar gör inte det."

Ann-Catrine


"Vad har hänt ?

Jag har skrivit ner sedan vi hade hypnos terapi för att hålla koll på vad som hänt.

Den lugnare och mera harmoniska Anki har kommit tillbaka sakta men säkert. Stressar inte upp mig för städningen eller över små skitsaker nu. Det är nästan, bara nästan roligt att städa :)

Lever för dagen och ser framemot vad den har att erbjuda. Jag förstår nu att sorgen efter pappa var mycket större och djupare än jag själv trodde och jag känner att det även var skuldkänslor inblandat utan att riktigt förstå varför för både jag och mamma kunde ju inte göra så mycket mera än det vi gjorde.

Jag kommer nu i fortsättningen att göra det JAG vill göra och inte anpassa mig efter vad andra vill tycker och tänker. Snusningen är nu ett minne blott och det ser jag verkligen som en bonus, tack! Tack för att du är en sån otrolig fantastisk människa som kan hjälpa oss som behöver hjälp.

Massor med kramar från en mera harmonisk Anki!"

"Jag visste inte vad jag skulle vara med om när jag bokade min hypnoterapi med Alexander. Men något hos honom fick mig att känna mig väldigt trygg, jag hade en bra känsla när jag pratade med honom och det fick mig att våga prova. Det ångrar jag absolut inte. Det var fantastiskt, omtumlande och känslosamt. Efter en session känner jag ett lugn i kroppen som jag inte vet när jag kände senast. Jag kan varmt rekommendera Alexander"

Helen, Fotograf


"Jag gjorde en session med Alexander för några dagar sedan, och för mig blev det en kraftfull upplevelse. Det som jag ville ha hjälp med var en stor sorg innom mig. Med hjälp av Alexanders guidning gick jag in i mitt mörker för att förstå vad denna oändligt stora sorg kom ifrån. Mitt i "resan" befinner jag mig plötsligt i ett mörkt kallt vatten och håller på att drunkna. Människor står runtomkring och tittar på mig, det var dom som kastat i mig där. Ingen gör något för att hjälpa mig, och flera avlägsnar sig från platsen. Jag gör heller ingenting för att ta mig upp. Varför? Då fick jag en riktig aha upplevelse! Likadant som andra människor har ratat mig, har jag ratat mig själv i alla dessa år! Jag har inte kunnat älska mig själv, för jag lärde mig att jag inte var älskvärd! När detta gick upp för mig så kände jag hur sorgen lättade. Tyngden i hjärtat släppte när jag högt vågade säga att jag älskar mig själv. Ett stort ljus fyller nu upp detta mörker. Jag har släppt sorgen, sorgen över att inte älska mig själv är borta, för nu kan jag äntligen våga säga att jag älskar mig själv. Nu först kan jag bli mitt sanna jag! För mig är detta frid och frihet! Jag kan mycket varmt rekommendera en session med Alexander! Men minns att allas resa är olika. Följ bara med så kommer du att få uppleva Din resa!"

Ann


"Hej Alexander,

Tack för senast! 

Jag känner mig lättare idag och även fast jag inte riktigt kan sätta fingret på det så är jag mer harmonisk i mig själv och pratar mer gott om mig själv. 

Jag älskar mig själv

Jag är fin

Jag är bra

Jag är fantastisk

Jag är lycklig 

Jag kan göra precis vad jag vill

Dessa meningar hänger kvar hos mig och jag använder dom så ofta jag kan. 

Livet flyter på lättare och saker börjar hända för mig. 

Tack så mycket för hjälpen!"

Evelina

 

"Alltså det känns som att jag faktiskt mår väldigt bra.

Dagarna efter var jobbiga. Väldigt trött och utmattad, men det räknade jag med.

Sen kommer liksom insikt på insikt.

Har börjat säga att Jag älskar mig varje dag. Alltså varje dag!

Idag kom jag på att det är inte orden utan handlingen som faktiskt visar om jag älskar mig själv.

Känslan kan få komma men att inte gå på den. Göra det min kropp och knopp behöver och längtar efter.

Känner mig liksom lite pånyttfödd.

Knäppt och härligt på samma gång.  Jag är gladare."


"TACK !!! Känner mig som en helt NY MÄNNISKA. Är såå otroligt Tacksam över att du hjälpte mig hur man känner LYCKA IGEN.

Tänk att få känna en sån här LYCKA igen. Det trodde jag aldrig skulle kunna ske. Men Holy Moly Jag känner EN BUBBLANDE LYCKA IGEN OCH VILL BARA SKRIKA UT DEN. TJOOHOO."

Annelie


"I många år har jag haft en väldigt, väldigt stark flygrädsla, vilket har resulterat i att jag undvikit att resa utomlands. Bara tanken av ett flygplan gav mig tryck över bröstet och panik. När jag tänkte mig in i känslan av att sitta i ett plan började jag gråta och bli kallsvettig. Jag kunde verkligen inte förlika mig med tanken av att behöva flyga, hur fint och bra det än skulle vara när jag kom fram. Det gick bara inte.

Efter år av undvikanden beställde min man en resa åt oss för att överraska mig. Han tänkte att det var det enda sättet att få med mig på, för han visste att svaret skulle bli -nej, om han hade frågat mig. Jag fick som förväntat panik när han berättade detta för mig, jag var helt paralyserad i en vecka. Det enda jag tänkte på var flygplan, från första stunden jag slog upp ögonen till att jag sov på kvällen. Både min hjärna och kropp hade panik och gjorde alla de rutinmässiga förberedelserna för flykt. Det var en otroligt jobbig tid då jag så gärna ville resa men hade accepterat att det aldrig kommer att gå.

Jag försökte verkligen bota min rädsla med allt, - trodde jag. Läste ett flertal böcker om flygrädsla som både terapeuter och piloter hade skrivit. Kollade också igenom varenda klipp på youtube om flygrädsla men ingenting hjälpte. Jag hade bestämt mig för att inte följa med på resan. Dagen innan avfärd fick jag ett tips om Alexander, att han kunde ta bort fobier. Trodde knappt att det var sant, min starka rädsla kunde väll aldrig gå bort efter ett möte… men så fel jag hade.

Efter mötet med Alexander var rädslan HELT borta!! Det är bland det sjukaste och häftigaste jag varit med om. Det fanns INGEN rädsla kvar överhuvudtaget, när jag försökte intala mig själv att -” Du är ju rädd för att flyga Malin”, men tanken kunde inte fastna. Jag undrade varför i hela världen jag skulle vara rädd för att flyga? Allt tryck över bröstet försvann, all min rädsla och kroppsliga reaktioner var som bortblåsta. Kan än i dag knappt förstå det.

Men… dagen efter satt jag på ett flygplan?? Jag var helt orädd på planet, det är svårt att beskriva men jag kände mig lugn och så trygg när jag flög. Tänkte att det här måste vara för bra för att vara sant, jag kanske blir rädd på resan hem. Men nej, samma trygghet när jag satt på planet igen.

Kan inte nog tacka dig Alexander för att du tagit bort min flygrädsla och gjort det möjligt för mig att få upptäcka världen.

PS!! Vi håller redan på att planerar in nästa resa i Augusti."

Malin


"Jag har varit mera extrovert än tidigare och har utmanat mig och spontanpratat med folk som jag inte känner och det har känts helt naturligt. Den kritiska, anklagande rösten kommer nog lära sig snart att det inte finns plats för den längre. Vardagssituationer har i alla fall blivit lättare, det känns lättare och roligare att umgås med folk."

Sanna

 

"Efter hypnosen med Alexander så fylldes mitt inre med kärlek som jag så länge har saknat. Jag gav rådet till mig själv att skratta mer och jag skrattar även om det är tungt som i vanliga fall hade gjort mig irriterad.

Jag gjorde en önskan för 26 dagar sedan och i igår fredag så fick jag min högsta önskan uppfylld som jag vill ge mig själv och mina barn. Jag tror på LOA och att detta gav mig en högre frekvens. Tack för din insatts den har hjälpt mig från första stund vi vara klara."

Becca


"Hej. Det var ett tag sen jag hade hypnos session med dig. Här kommer feeback Jag känner mig fri i mig själv, är som att jag på riktigt lever. Bryter upp min 23 åriga trygghet och kastar mig ut i det okända och efter hypnosen känner jag ingen rädsla. Jag känner och vet att livet finns för mig och att mina önskningar blir uppfyllda. Jag har till och med gjort saker jag inte gjort tidigare pga osäkerhet och rädsla. Jag känner också en annan positivitet än tidigare. Tack för all hjälp du är grym på ditt job."

Ramona Wigren


"Idag har jag varit med om en fantastisk upplevelse jag har varit hos en man som jobbar med hypnos som har hjälpt mig med mina alla traumer och blockeringar och min självkänsla säger bara woooow vilken upplevelse kan verkligen rekommendera er att gå till honom såååå tacksam"

Aydin Arzu


"Öppnar dörren och känner förväntan. Vad kommer att hända? Är nervös men hör ett glatt "Hej". Känns lite lugnare men ändå nervöst. Sätter mig i stolen och vi pratar lite. Alexander undrar om jag vill veta vad som ska hända. Ja det vill jag. Han berättar lite och jag känner mig lite lugnare. Han ber mig titta i taket på en fast punkt när vi börjar. Jag tittar på en krok. Jag undrar om det här kommer att gå eftersom jag har kontrollbehov och många blockeringar. Men jag djupandas och tittar på kroken medans Alexander pratar med lugnande röst. När han säger att jag ska blunda så gör jag det. Sedan börjar resan in i mitt djupaste "jag". Känslor rivs upp och tårarna rinner ner för kinderna. Förlåtelse och kärlek till mig själv som barn och vuxen. Ser ljuset, känner att jag börjar le medans tårarna rinner. Glädjetårar. Jag känner mig fri. Jag känner mig lugn. Det är tomt, lugnt och skönt. Sedan kommer wow-känslan… Efter en timme så är det fortfarande lugnt och skönt. Tomt! Inga tankar. Jag säger bara Wow! Kommer jag nog säga hela kvällen. Tack Alexander för hjälpen! Jag känner mig som en ny människa eller jag känner mig som "Gunvi". Alla borde pröva på hypnoterapi och djup andlig coachning. För att "hitta sig själv". Tack än en gång!"

Gunvi

 

"Kan inte annat än att rekommendera Alexander Herold varmt, hade nyligen en hypnoterapi session med honom. Det var en magisk, vacker och frigörande session som låste upp ett gammalt olöst sår som legat gömt långt inne i det undermedvetna som jag personligen aldrig hade kommit åt på så kort tid, kombinationen av hypnoterapi och NLP och Alexanders personlighet gjorde sessionen oslagbar. Så rekommenderar honom varmt verkligen !"

Helena


"Hej Alexander,
Jag vet inte hur ska jag tackar dig. Det bli barar bättre o bättre i mitt liv sen vi har haft en hel månad tillsammans med hypnos och rädsla.
Jag har kunnat få till min chef och sagt att jag vill gå ner i tjänst till 75% för att jag ska ha mer tid med min företag som jag brinner för. En underbar underbar känsla att jag vågade att jag kunde säga på rätt sätt ingen rädsla.
Har inga ord hur underbar det känns och många saker som jag kan stå för.
Tack tack tack du är magisk"
Monica

"Magisk upplevelse hos dig under hypnos häromdagen

Skulle våga säga att jag är på-nytt-född. Jag vet att mina egenskaper funnits där under alla känslouttryck men nu behöver jag inte agera i affekt utan är mitt sanna jag.

Jag njuter otroligt över den jag är nu och som jag nämnde för dig Alexander så kanske även muskelsmärtor och ledvärk jag haft i några skulle minska eller t o m försvinna.

Det har ju bara passerat två dagar sedan min session och jag vågar påstå att muskelsmärtorna minskat rejält!

Tack vilken otrolig session jag fick och vilket härligt resultat jag uppnådde!"

Laila


"Jag är så glad att jag tog Nalia till dig!!! Hon hade verkligen sagt ifrån till jobbiga barn på skolan idag! Hon var helt annorlunda när jag hämtade henne idag en verkligen självförtroende boost hon hade stått upp för sig själv och sagt ifrån riktigt bestämt.

Frågade henne hur hon känner sig.

Hon säger bra!"

Mamman om sin 6 åriga dotter Nalia.


"Hej Alexander,
jag vill verkligen tacka dig för vår session, i vilken du ledde mig till djupet av mig själv. Där mötte jag även min mamma och hennes mamma och fick möjligheten att läka ett trauma som först vidare i vår familj under generationer, genom att kliva in i dem och känna deras känslor. I din trygga närhet vågade jag konfrontera och utmana det svåra och skapa ett mer fungerande jag. Väldigt fina övningar och du var fullkomligt närvarande under hela sessionen. Jag kände att något större än du och jag tog plats här. 

Tack!"

Lou Rehnlund


"Jag har just fått hypnos av Alexander, det är en mycket ovan känsla som jag känner nu. Papegojan i huvudet har tystnat, den har alltid tjattrat om att jag måste prestera för att bli älskad och duga. Jag duger som jag är, den kan jag förstå helt plötsligt.

Det har bara varit en ramsa som jag rabblat, utan att känna det.

Helt underbar lättare varmare känsla i hela kroppen.

Nu är jag sann i mitt sanna jag

Tack Alexander"

Anni Rastman Broman


"Har testat på diverse olika terapiformer genom åren men utan framgång, inte funnit den rätta som går på djupet och inte endast symtomdämpar, för det är vad en traumatiserad tjej med ett inre trasigt sårbart barn behöver! Hypnos sessionen tillsammans med Alexander gjorde underverk. Äntligen fann jag rätt metod!!! Mitt inre barn med negativa erfarenheter och osunda mönster i sociala sammanhang började få chans till läkning. Alexanders vägledning var genuin och professionell; han utstrålade trygghet, ett lugn och valde de rätta orden för att kunna neutralisera och omprogrammeras. Det kändes naturligt för mig att blotta mitt inre till honom, kände inget motstånd vilket jag annars brukar göra. Vem kunde ana att endast en session kunde göra så stor skillnad? Från att känna mig mindervärdig, meningslös och liten i sociala sammanhang kan jag nu se mig som jämlik, trygg och vara avslappnad – därmed kan jag vara mig själv till hundra procent och visa vem jag egentligen är vilket ger chans till nya vänskaper. Äntligen!!! Jag är inte längre livrädd och ångestfylld i sociala situationer; jag är lugn och harmonisk, jag njuter! En session hypnos med Alexander är anledningen till detta! Är så innerligt evigt tacksam, han gör magi!"

Isabella


"Har haft social ångest i 20 av mitt 33-åriga liv, så när jag såg Alexanders inlägg tänkte jag att jag måste prova. KBT har fungerat sisådär. Jag jobbar dessutom i butik där jag möter folk konstant, har övat och övat och försökt att med medvetenhet observera och ångesten osv, men ändå 7 år senare har jag stora svårigheter att känna mig lugn i en konversation/möte, vilket som vi alla vet, tär på psyke och kropp. Fobin triggades där vid första mötet men kunde slappna av tack vare hans vänliga och inkännande bemötande. Sessionen var så välgörande. Kunde för första gången på länge släppa fram autentiska ord och känslor för en annan människa. Utan någon som helst rädsla. Alexander kändes som en gammal vän jag inte träffat på 100 år. En vän som kommit för att putta upp en på rätt spår igen. En vän som påminner om ens riktiga jag. Dagarna efter sessionen hade jag upplärning av en ny kollega på jobbet. Vanligtvis hade jag haft panikångest av det, svettats, darrat, svårt att andas och konstanta tankerusningar om mitt tal, beteende, ordval och kroppsspråk som dränerar mig på energi. Men inte denna gång. Det gick som en dans. Det är klart att jag fortfarande filtrerar vad jag säger och gör, men utan rädsla. Stressen över att bli bedömd var borta. Nu har det gått ytterligare några dagar och jag är så förvånad över hur länge jag kan ha ögonkontakt med en annan människa, och vilken behållning det finns i att kunna möta någons blick! En ny dimension av mig själv och mitt liv öppnar upp sig, jag är fortfarande jag, bara en mer orädd version och det är så befriande. Förundrad över hur mycket jag egentligen har att säga nu när rädslan inte förtrycker mig. Slutligen vill jag säga till dig som funderar men kanske inte vågar? Det är inte farligt, inte läskigt, inget hum-flum. Det är en behandlingsmetod som verkligen kan hjälpa dig framåt i livet och göra det mycket enklare och friare för dig. Prova bara "

Hanna